Τι μέλλει γενέσθαι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τι μέλλει γενέσθαι

Σκέψεις για το μέλλον της επιστήμης

Συλλογικό έργο

Laurence C. Smith

Christian Keysers

15.50€ -26% 11.47€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604537822

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Ποιο θα είναι το μέλλον της επιστήμης; Οι κλιματικές αλλαγές θα προκαλέσουν άραγε τη μαζική μετακίνηση του ανθρωπίνου πληθυσμού προς το βόρειο τμήμα του πλανήτη μας; Πώς θεμελιώνεται η ηθική διάσταση του ανθρώπινου είδους στη δομή του εγκεφάλου; Τι λένε οι τελευταίες έρευνες στο θέμα της γλώσσας για τον τρόπο που ο πολιτισμός επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε; Τι αποδεικνύουν οι πρόσφατες νευρολογικές μελέτες για τη φύση του χρόνου και τη μνήμη; Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια συλλογή ανέκδοτων δοκιμίων σχετικά με τα πιο σημαντικά επιστημονικά ερωτήματα που μας απασχολούν σήμερα. Οι συγγραφείς τους -μερικοί από τους πιο λαμπρούς νεαρούς επιστήμονες της εποχής μας- προσφέρουν μια εισαγωγή στον ερευνητικό τομέα του ο καθένας συζητώντας παράλληλα για τις κοινωνικές, ηθικές και φιλοσοφικές συνέπειες του έργου τους. Από την αστροφυσική και την παλαιοανθρωπολογία μέχρι την κλιματολογία και τη νευρολογία, το "Τι μέλλει γενέσθαι" είναι ένας πλήρης και εμπεριστατωμένος οδηγός για τα νέα όρια της επιστήμης.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Laurence C. Smith

Laurence C. Smith (Συγγραφέας)

O Λόρενς Κ. Σμιθ είναι καθηγητής και αντιπρόεδρος τον Τμήματος Γης και Διαστήματος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Το 1996 έλαβε τον διδακτορικό τον τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ έπειτα από μεταπτυχιακές σπουδές στις Γήινες και Ατμοσφαιρικές Επιστήμες. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από πενήντα ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, όπως το Science και το Nature. Το 2006, υπέβαλε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ την ενημερωτική έκθεση τον για τις συνέπειες που θα μπορούσαν να έχουν οι αλλαγές του βόρειου κλίματος, ενώ η εισήγησή του για το έτος 2007 χαιρετίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στην Τέταρτη Έκθεση Αξιολόγησης που κατατέθηκε στη Διακυβερνητική Επιτροπή τον ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (ΙPCC). Το επιστημονικό έργο του Σμιθ που αφορά στην αλλαγή του βόρειου κλίματος χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Γκούγκενχαϊμ, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών και την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (ΝΑSΑ). Μεταξύ άλλων, ο Σμιθ έχει τιμηθεί με το Βραβείο Νέων Ερευνητών της ΝΑSΑ (2000), το όνομά του συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των υποψηφίων για το Προεδρικό Βραβείο Early Career Award της ΝΑSΑ, ενώ έλαβε την υποτροφία Μπελάτζιο του Ιδρύματος Ροκφέλερ (2007).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christian Keysers

Christian Keysers (Συγγραφέας)

Ο Κρίστιαν Κέιζερς σπούδασε Ψυχολογία και Βιολογία στη Γερμανία και τη Βοστόνη. Το 2000, έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στη Νευροεπιστήμη, από το Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στη Σκοτία. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Πάρμα της Ιταλίας, όπου συνεισέφερε στην ανακάλυψη των ακουστικών κατοπτρικών νευρώνων και διεύρυνε την έννοια των κατοπτρικών νευρώνων, εφαρμόζοντας τη σε συναισθήματα κι αισθήσεις. Υπήρξε επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Νευροαπεικόνισης του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Γκρόνινγκεν (Κάτω Χώρες), όπου διατέλεσε επίσης καθηγητής του Κοινωνικού Εγκεφάλου. Έχει τιμηθεί με το Βραβείο Αριστείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαρί Κιουρί, ενώ συμμετείχε ως αρχισυντάκτης στο επιστημονικό περιοδικό Social Neuroscience.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Nik Bostrom

Nik Bostrom (Συγγραφέας)

Ο Νικ Μπόστρομ είναι φιλόσοφος και διευθυντής του Ινστιτούτου του Μέλλοντος της Ανθρωπότητας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης· πριν αναλάβει καθήκοντα εκεί, δίδαξε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Γέιλ. Το 2000, έλαβε τον διδακτορικό τίτλο του από το London School of Economics. Ο Μπόστρομ έχει ασχοληθεί με τη Φυσική, την Υπολογιστική Νευροεπιστήμη και τη Μαθηματική Λογική, ενώ η έρευνά του επικεντρώθηκε σε θεμελιακά ζητήματα της θεωρίας των Πιθανοτήτων, του Παγκόσμιου Καταστροφικού Κινδύνου, της ηθικής της Ανθρώπινης Βελτίωσης και των συνεπειών των Τεχνολογιών του Μέλλοντος. Σε συνεργασία με τον Τζούλιαν Σαβουλέσκου, ανέλαβε την επιστημονική επιθεώρηση Human Enhancement, και με τον Μίλαν Κίρκοβιτς την Global Catastrophic Risks. Έχει συγγράψει αρκετά σημαντικά δοκίμια σχετικά με το ζήτημα της ανθρώπινης βελτίωσης, και το έργο του έχει μεταφραστεί σε δεκαέξι γλώσσες. Επίσης, έχει εργαστεί σε διάφορους οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sean Carroll

Sean Carroll (Συγγραφέας)

Ο Σον Κάρολ είναι ερευνητής-συνεργάτης στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας, από το 2006. Ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές στη Φυσική το 1993, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Η διατριβή του έχει τον τίτλο "Κοσμολογικές Επιπτώσεις και Γεωμετρικά Φαινόμενα στη Θεωρία Πεδίων". Διατέλεσε μεταπτυχιακός ερευνητής στο Κέντρο Θεωρητικής Φυσικής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης και στο Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, καθώς και βοηθός καθηγητής της Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Η έρευνά του επικεντρώθηκε σε διάφορα θέματα της Θεωρητικής Φυσικής, συμπεριλαμβανομένης της κοσμολογίας, της θεωρίας πεδίων, της σωματιδιακής Φυσικής και της βαρύτητας. Αυτή την εποχή μελετάει τη φύση της σκοτεινής ύλης και της σκοτεινής ενέργειας· τη σύνδεση μεταξύ της κοσμολογίας, της κβαντικής βαρύτητας και της στατιστικής μηχανικής· και το ερώτημα του αν το πρώιμο σύμπαν υπέστη μία περίοδο διαστολής. Ο Κάρολ είναι συγγραφέας του μεταπτυχιακού συγγράμματος με τον τίτλο "Διαστημικός Χρόνος και Γεωμετρία: Εισαγωγή στη Γενική Σχετικότητα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Stephon H. S. Alexander

Stephon H. S. Alexander (Συγγραφέας)

Ο Στίβον Χ. Σ. Αλεξάντερ είναι βοηθός καθηγητής της Φυσικής στο Κολέγιο Χάβερφορντ. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στη Φυσική από το Πανεπιστήμιο Μπράουν το 2000. Από τότε και μέχρι το 2002 ήταν μεταπτυχιακός υπότροφος του PPARC (Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου για την Έρευνα στη Σωματιδιακή Φυσική και την Αστρονομία). Πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο CAREER του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών και εκλέχθηκε Αναδυόμενος Εξερευνητής του National Geographic. Η έρευνά του επικεντρώθηκε στα άλυτα προβλήματα -όπως αυτό της κοσμολογικής σταθεράς ή της σκοτεινής ενέργειας- που συνδέουν την κοσμολογία με την κβαντική βαρύτητα και το καθιερωμένο πρότυπο των στοιχειωδών σωματιδίων. Ειδικότερα, ο Αλεξάντερ χρησιμοποίησε παρατηρήσεις στην κοσμολογία τόσο για να διατυπώσει, όσο και για να θέσει υπό δοκιμή θεμελιώδεις θεωρίες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sarah - Jayne Blakemore

Sarah - Jayne Blakemore (Συγγραφέας)

Η Σάρα-Τζέιν Μπλέικμορ είναι επιστημονική συνεργάτιδα-ερεννήτρια της Βασιλικής Πανεπιστημιακής Εταιρείας στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Νευροεπιστήμης του University College του Λονδίνου. Πήρε το πτυχίο της στην Πειραματική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και, το 2000, το διδακτορικό της από το University College του Λονδίνου. Η Μπλέικμορ επικέντρωσε την έρευνά της στη Γνωστική Νευροεπιστήμη και μαζί με την ομάδα της, στο University College του Λονδίνου, μελέτησε την ανάπτυξη της νοητικοποίησης, της κατανόησης ενεργειών και της επιτελεστικής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της εφηβείας, χρησιμοποιώντας μία ποικιλία συμπεριφορικών και νευροαπεικονιστικών μεθόδων. Επίσης μελέτησε τα κοινωνικά γνωστικά ελλείμματα στον αυτισμό. Σε συνεργασία με την Ούτα Φριθ, η Σάρα-Τζέιν Μπλέικμορ έγραψε το έργο "Ο Εκπαιδευόμενος Εγκέφαλος: Μαθήματα για την Εκπαίδευση".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jason P. Mitchell (Συγγραφέας)

Ο Τζέισον Π. Μίτσελ είναι διευθυντής του Εργαστηρίου Κοινωνικογνωστικής και Συγκινησιακής Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Χρησιμοποίησε συμπεριφορικές μεθόδους και μεθόδους λειτουργικής νευροαπεικόνισης, για να μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο οι αποδέκτες συνάγουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις απόψεις των άλλων. Ο Μίτσελ αποφοίτησε το 1997 από το Πανεπιστήμιο Γέιλ, απ΄ όπου έλαβε και το μάστερ του το 2003, ολοκλήρωσε το διδακτορικό τον στο Πανεπιστήμιο τον Χάρβαρντ. Σήμερα είναι βοηθός καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Χάρβαρντ, ενώ χρημάτισε και επισκέπτης καθηγητής στο Κολέγιο Ντάρμουθ και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Είναι σύμβουλος ύλης του επιστημονικού περιοδικού Social Cognitive and Affective Neuroscience και βοηθός αρχισυντάκτη στα περιοδικά NeuroImage και Cortex.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Matthew D. Lieberman

Matthew D. Lieberman (Συγγραφέας)

Ο Μάθιου Ντ. Λίμπερμαν είναι βοηθός καθηγητής της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Πήρε το διδακτορικό του στην Ψυχολογία το 1999, από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Οι έρευνές του αφορούν σε ζητήματα της γνωστικής νευροεπιστήμης, όπως ο αυτοέλεγχος, η αυτεπίγνωση, ο αυτοματισμός, η κοινωνική απόρριψη και η πειθώ. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε πολυάριθμα επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των Science, Nature Neuroscience, Annual Review of Physchology, και οι έρευνές του έχουν χρηματοδοτηθεί από διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς: Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ίδρυμα Γκούγκενχαϊμ και Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνών Αμύνης. Η εργασία του έχει παρουσιαστεί σε περιοδικά (Time, Scientific American, Discover), καθώς και σε πολυάριθμα ντοκιμαντέρ του ΒΒC. Είναι ο εκδότης της επιστημονικής επιθεώρησης Social Cognitive and Affective Neuroscience, ενώ το 2007 πήρε το Βραβείο Αριστείας Early Career της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, για τη συνεισφορά του στην επιστήμη της Ψυχολογίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Joshua D. Greene (Συγγραφέας)

Ο Τζόσονα Ντ. Γκριν είναι γνωστικός νευροεπιστήμονας και φιλόσοφος. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στη Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (1997) και έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον, το 2002. Το 2006, έγινε μέλος τον διδακτικού προσωπικού τον Τμήματος Ψυχολογίας τον Χάρβαρντ ως βοηθός καθηγητής. Το πρωτεύον ερευνητικό ενδιαφέρον του υπήρξε η ψυχολογική και νευροεπιστημονική μελέτη της ηθικότητας, με επίκεντρο την αλληλεπίδραση ανάμεσα στις συναισθηματικές και «νοητικές» διεργασίες στη λήψη ηθικών αποφάσεων. Τα ευρύτερα ενδιαφέροντά του αφορούν στο σημείο τομής φιλοσοφίας, ψυχολογίας και νευροεπιστήμης. Αυτή την περίοδο συγγράφει ένα βιβλίο για τις φιλοσοφικές συνέπειες της αναδυόμενης επιστημονικής κατανόησης μας της ηθικότητας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lera Boroditsky (Συγγραφέας)

Η Λίρα Μποροντίτσκι είναι βοηθός καθηγήτρια Ψυχολογίας, Νευροεπιστήμης και Συμβολικών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Η δόκτωρ Μποροντίτσκι κατάγεται από το Μινσκ της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και έλαβε το διδακτορικό της στη Γνωστική Ψυχολογία από το Στάνφορντ, το 2001. Εργάστηκε ως μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης στο Τμήμα Εγκεφάλου και Γνωστικών Επιστημών προτού επιστρέψει στο Στάνφορντ. Επίσης διευθύνει ένα δορυφορικό εργαστήριο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Η έρευνα της Μποροντίτσκι επικεντρώθηκε στη φύση της νοητικής αναπαράστασης και στο πώς η γνώση αναδύεται μέσα από την αλληλεπίδραση νου, κόσμου και γλώσσας. Ένα από τα σημεία στα οποία επέλεξε να εστιάσει τις μελέτες της ήταν η έρευνα των τρόπων με τους οποίους οι γλώσσες και οι πολιτισμοί διαμορφώνουν την ανθρώπινη σκέψη. Γι΄ αυτόν το σκοπό, το εργαστήριο της Μποροντίτσκι συγκέντρωσε δεδομένα απ΄ όλο τον κόσμο, από την Ινδονησία και τη Χιλή έως την Τουρκία και την Αυστραλία των Αβορίγινων. Η έρευνά της έχει προβληθεί από τα ΜΜΕ, ενώ έχει πάρει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου CAREER από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, καθώς και του βραβείου Searle Scholars.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sam Cooke (Συγγραφέας)

Ο Σαμ Κουκ είναι νευροεπιστήμονας και σπούδασε Φιλοσοφία και Πειραματική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Η έρευνά του επικεντρώθηκε σε δύο ερωτήματα: πρώτον, πώς αλλάζει ο εγκέφαλος μας καθώς μαθαίνουμε και, δεύτερον, πώς μένει αλλαγμένος ώστε να αποθηκεύσει πληροφορίες για μια ολόκληρη ζωή. Πήρε το διδακτορικό του από το University College του Λονδίνου (2002) και η διατριβή του είχε τον τίτλο "Η Κατασκευή μιας Κινητικής Μνήμης". Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κουκ κατάφερε να αποσαφηνίσει κάποιους από τους νευρωνικούς μηχανισμούς που λειτουργούν ως υπόβαθρο στην απόκτηση απλών κινητικών δεξιοτήτων μέσω της συνειρμικής εκμάθησης. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας στο Βόρειο Λονδίνο, όπου επικεντρώθηκε στη νευρωνική βάση της επεισοδιακής μνήμης -τη μνήμη, δηλαδή, των λεπτομερειών των γεγονότων που βιώνει ένα άτομο. Επίσης ερεύνησε το φαινόμενο της μακροπρόθεσμης ενδυνάμωσης, ένα πρότυπο του πώς οι αναμνήσεις θα μπορούσαν να αποθηκεύονται μέσω της τροποποίησης των συνάψεων του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Κουκ είναι μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο ΜΙΤ, όπου συνεχίζει να διερευνά τη βιολογία της μνήμης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Deena Skolnick Weisberg (Συγγραφέας)

Η Ντίνα Σκόλνικ Γουάιζμπεργκ είναι υποψήφια διδακτορικού τίτλου στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Γέιλ. Έλαβε τον πρώτο τίτλο της στη Γνωστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το 2003, και είναι επίσης κάτοχος Μάστερ Επιστημών και Μάστερ Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο Γέιλ. Η έρευνα της Γουάιζμπεργκ επικεντρώθηκε στις γνωστικές ικανότητες που αποτελούν το υπόβαθρο για τη δημιουργία και την αναπαράσταση μη πραγματικών σεναρίων -ειδικά ιστοριών, παιχνιδιών προσποίησης και εξωπραγματικών καταστάσεων-, και στο πώς αυτές οι ικανότητες ωριμάζουν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιδιού. Η Γουάιζμπεργκ ερεύνησε πώς τα παιδιά μαθαίνουν καινούργια επίθετα και τους τρόπους με τους οποίους οι ενήλικοι παρερμηνεύουν τα επιστημονικά ευρήματα, ειδικά αυτά της νευροεπιστήμης. Οι έρευνές της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες επιστημονικές επιθεωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Cognition, Journal of Cognitive Neuroscience και Science.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

David M. Eagleman

David M. Eagleman (Συγγραφέας)

Ο Ντέιβιντ Μ. Ίγκλμαν ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές τον στη Βρετανική και Αμερικανική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ράις και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και το 1998 έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στη Νευροεπιστήμη από το Κολέγιο Ιατρικής Μπέιλορ. Σήμερα εργάζεται στο ίδιο ίδρυμα ως διευθυντής τον Εργαστηρίου για την Αντίληψη και τη Δράση. Ο Ίγκλμαν είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας τον Κολεγίου Ιατρικής Μπέιλορ για το Νόμο, τους Εγκεφάλους και τη Συμπεριφορά, οργανισμός ο οποίος επιζητά να προσδιορίσει πώς οι νέες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης θα αλλάξουν τους νόμους και το σύστημα του ποινικού δικαίου. Ο Ίγκλμαν έχει γράψει: "Sum: Σαράντα Ιστορίες από τις Επέκεινα Ζωές και Πλαστικότητα: Πως ο Εγκέφαλος Ανασχηματίζει τον Εαυτό του".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Vanessa Woods

Vanessa Woods (Συγγραφέας)

Η Βανέσα Γουντς είναι πτυχιούχος της Βιολογίας και της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας και πήρε το μάστερ της στις Επιστήμες Επικοινωνίας από το Κέντρο Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στις Επιστήμες τον Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, το 2004. Είναι βραβευμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας του έργου "Κάθε Πίθηκος για τον Εαυτό του". Σήμερα εργάζεται ως ερευνήτρια με την Ερευνητική Ομάδα Ψυχολογίας Ανθρωποειδών και μελετά την ψυχολογία των μπονόμπο και των χιμπαντζήδων στην Αφρική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Max Brockman

Max Brockman (Επιμέλεια)

Ο Μαξ Μπρόκμανείναι λογοτεχνικός πράκτορας και εκπροσωπεί συγγραφείς, όπως ο Ρίτσαρντ Ντόκινς, ο Στίβεν Πίνκερ, ο Τζάρεντ Ντάιμοντ και ο Νασίμ Ταλέμπ. Επίσης, συνεργάζεται με το Edge Foundation, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκδίδει το newsletter Edge (http://www.edge.org). Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια και ζει στη Νέα Υόρκη.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
314
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.488 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση